En dröm…

Kan det få bli verklighet? Jag jag få vara en av alla tusen som den 1 juni 2018 befinner sig på Tele 2 arena för att äntligen få se Iron Maiden igen!! Nu är det många år sedan så det skulle vara så sjukt roligt om det kunde bli så. Eller slå på stort och åka ner till Sweden Rock där de också ska spela!..

Det vore helt awesome! Sitter nu och lyssnar på Maiden och är lika kär nu som den dagen -93 då jag hörde Fear of the dark för första gången. Så att få uppleva dom igen vore inte fel. Bruce är så jävla rolig, som när han 1998 eller om det var 2002 så började han prata med folk som passerade i en luftballong.

Han bara blev tyst på scenen innan han sakta höjde handen mot skyn och sa “it´s a big fucking balloon over there” för att sen fråga dom om de försökte sno åt sig en gratiskonsert. Sen se honom på scenen hur han hoppar, springer och klättrar samtidigt som han sjunger.

Men men.. Idag – har tvättat och då var det bara lite kläder samt sofftyget plus tyget över soffdynorna, var sen till Flamman och käkade tacos.. Sen hem för att knöla i soffan i sina kläder, det gick över förväntan. Sen kollade jag på ett jävligt intressant program, det handlade om en norsk barnfamilj och 2 kompisar till dom, de seglade från Torrevieja till Gibraltar.

Det var riktigt spännande. Fram till slutet då hon spyr till följd av sjösjuka. Programmet slutade strax innan 17 och jag mår fortfarande illa (19:20). Gillar norska program, för de har massor av utbud när det gäller vandring, klättring, segling, kanot, tält, skidåkning.. Ja, typ allt som rör naturupplevelser.

Jag vill också pyssla med sånt, men bara av att titta så är jag nöjd.

Sen efter det så gick jag in till personalen för den dagliga dosen av koffein. Brukar bli sittande runt 30 minuter och prata med de andra som bor här och personalen. Nu sitter jag och väntar på att Tommy ska komma in med min medicin. Eller, jag har den men eftersom jag Alltid glömmer den så kommer personalen in och påminner mig om alla utom den kl 22:00 och det för att jag oftast går och lägger mig strax efter 21 så tar jag den själv.

Den har hänt att jag glömt den men det märker jag ju rätt fort om jag inte somnar. Sist jag glömde den så var jag säker på att jag hade tagit den men när jag skulle ta medicin på morgonen så såg jag att nattmedicinen låg kvar.. Det förklarar varför jag sov typ 1-2 timmar den natten.

Vet inte vad jag ska göra ikväll.. Det är typ inget på tv, så jag kanske ska bädda rent och duscha. Bäddar jag rent så måste jag ju duscha för man kan ju inte lägga sig skitig i en renbäddad säng. Det funkar inte. Men jag sköter mina duschdagar rätt hyfsat. Helt sjukt – jag har skrivit ett schema om när jag ska göra alla simpla saker. Pinsamt.

Men nu, glo vidare på facebook och sen kommer Tommy.

2 thoughts on “En dröm…

  1. Men det är ju inte det minsta pinsamt!!! Minns när jag blev utbränd och hamnade i en av mina depressioner samtidigt. La upp mål som: idag ska jag ta fram dammsugaren. Idag ska jag orka ta disken till köket. Idag ska jag ta fram en ny handduk OM jag orkar duscha.
    En sak i taget och man gör så gott man kan. Tycker att du ska ge dig själv en klapp på axeln för allt du faktiskt gör. Fokusera på det du faktiskt har gjort istället för det du “borde” ha gjort.
    Heja dig!!!

    • Tack för din kommentar! Jag ska försöka med att vara nöjd med det jag gör, även om det innebär att jag inte orkar dammsuga tex.
      Jag försöker göra lite varje dag och se till att diska varje kväll så jag slipper se disk när jag går upp på morgonen för det är det värsta jag vet..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *