En fysisk påse skit

Jag känner att jag inte sovit i natt. Då mår jag alltid riktigt kasst. Rent fysiskt, så det blir en vila innan långpromenaden som jag planerat att ta sen. Vet inte vilken ordning jag ska göra om jag ska gå med Dipp först eller om hon ska få följa med och dra ner på tempot. Jag vill ju kunna hålla tempot uppe och slå mina egna tider.

Kan iofs ta en runda med henne före och efter min egen motion, så behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag lämnar henne hemma… Sen ska jag återigen försöka ta tag i gardinerna. Eller, så länge jag bytt innan Lisa kommer så är jag nöjd!

De som sitter uppe nu är fulla med kattpäls och det ser inte bra ut. Så de behöver tvättas. Måste köpa nya gummihandskar så man lätt kan ta bort det värsta innan man slänger in det i tvättmaskinen. Apropå tvättmaskin, måste starta en maskin nu så jag har tvätt att vika, det som är så kul…eller inte… Men, dags att äta frukost. Sen slänga på kläder och starta en tvätt. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *