En massa glädje över livet

Posted: 3rd augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Tidigare ikväll bestämde vi oss för att åka till stan så vi gjorde oss fina och åkte in. Vi gick där på stadens gator arm i arm och såg stiliga ut. Lite i smyg tittade jag på mannen i mitt liv, precis som jag brukar och han var så fin och stoltheten över att han valt att leva med just mig visade då inga gränser.

Jag älskar honom, så enormt mycket. Så, där gick vi och det var en perfekt sommarkväll, men sen kom regnet och så klart hade vi inget paraply med oss… Men tillslut hamnade vi på China town där jag åt wokad kyckling med cashewnötter. Det var himmelskt gott och inte alls dyrt för den mängden mat man fick, så mätt och belåten så gick vi vidare, ner mot stadsparken där det torsdagkvällen till ära var dans.

Så vi gick och diskuterade dans och dansband och vi är överens om att det inte är något för oss. Tack och lov för det!!

Väl hemma så tog vi Dipp och gick till skogen där gräset är klippt och denna gång var det min tur att ha kommandot över henne och det gick hur bra som helst.. Så, vi släppte henne och övade lite och sen så fick hon höra ordet “lös” varpå hon sprang som en tok och ner i dypölen som hon älskar, men sen försvann hon och vi hörde hundskall långt bort åt helt fel håll.

Men sen efter vad som kändes som en evighet så kom hon tillbaka ren och fin, så hon hade klart hittat en pöl att bada i. Så sen gick vi hemåt och nu är jag helt slut efter dagen, så nu ska jag tvätta bort sminket och sen blir det film här.