En släng av dåligt samvete

BORTA

Jag får så mycket stöd av andra när jag mår dåligt och just nu är jag så djupt nere så jag orkar inte finnas där för andra som jag vill. Det är tufft och ger mig dåligt samvete, men jag orkar inte med mig själv men försöker att bära andra.

Jag vill kunna orka med både mig och andra, men jag är svag. Idag är jag svag. Bröstet värker, tårar som rinner och ett självhat som är större än på länge. Bror försöker förtvivlat att ge mig ork och styrka, men det är som att ingenting går in.

Jag vill så sjuka saker. Hela medicinskåpet fullt med mediciner för 2 veckor och min falska trygghet. Sjukt är vad det är, men ja..

Jag förstår inte riktigt hur det är möjligt att känna sånt hat mot sig själv, inte bara utseendemässigt men det är så mycket jag inte klarar som jag Vill klara.


 

 • Jag vill tro på mig själv
 • Jag vill klara av sociala sammanhang
 • Jag vill kunna äta som man bör
 • Jag vill kunna åka till stan utan att rasa efteråt
 • Jag vill kunna studera
 • Jag vill kunna arbeta
 • Jag vill kunna vara en bra vän
 • Jag vill kunna känna mig säker på att jag är en bra fru

Jag vill verkligen, men det är så svårt. Så himla svårt. Men, nu får det vara nog för idag. Datorn stängs av så ska jag försöka hålla mig borta från facebook och twitter. Så, nu blir det kaffe på balkongen, sen bok eller film.

 

4 thoughts on “En släng av dåligt samvete

 1. Ta hand om dig själv, var “egoistisk”. Du är viktigast!!!
  Jag vet dock hur svårt det är. Är precis som du och vill finnas för alla och stötta alla. Till slut orkar man inte längre och det är ju inte så konstigt när man själv har svåra och jobbiga problem och sen samtidigt ta på sig andras!
  Du är verkligen inte svag, du är helt normal! Det finns inte en enda människa som mår bra jämt eller är pigg och alert ständigt! Du behöver inte känna dig dum eller fel, det är inte fel att må dåligt<3
  Kramar!!

  • Tack! Känns bara så fel att inte kunna finnas för andra när de finns för mig, men jag orkar inte mer just nu
   Kram 💜

 2. det är inga omöjligheter du radar upp.
  vad är det du kan i dagsläget? tänk på det när hjärnan bli elak och säger allt du inte är bra på. ständigt kämpa emot, tillslut kommer du inte behöva kämpa emot. det negativa kommer att ge sig.

  vad skönt det lät med att stänga av datorn och istället njuta på balkongen.
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *