En väldigt konstig känsla som inträffade

Jag läste detta igår, bilderna är censurerade men texten gjorde mig galen och rädd, rädd för deras syn på kvinnor.

SD

Klicka på bilden så får ni läsa mer!! Viktigt!!

Jag är ju, som många vet – en som själv blivit utsatt, men de säger ju att “negrer” (deras ord, inte mina) bara kommer hit och mördar och våldtar, men betyder det då att det är “okej” att bli våldtagen så länge det är en svensk som våldtar?

Jag läste detta igår på kvällen och genast kom ångest och äckelkänslor över mig, det fick mig att minnas de veckorna då mitt liv var som värst.

Så, när jag skulle sova så kände jag bara skräck, jag var rädd, hade ångest och mådde illa, somnade med tårar rinnandes längs mina kinder.

Men det som var konstigt – Bror låg på min sida av sängen, den som är närmast dörren för jag fixar inte att känna mig instängd. Han sa att vi skulle byta plats så jag skulle få sova på min sida men jag sa bara nej!

Jag ville sova mellan honom och väggen – instängd. Tror det var lite att en känsla sa att jag inte får ligga nära dörren ifall någon skulle komma, att det skulle hända igen. Så, jag låg där, så nära Bror jag bara kunde komma, näsan tryckt mot hans rygg, kände doften av hans parfym och trygghet.

Jag var rädd. I såna lägen har jag alltid velat sova så långt ifrån en man jag bara kan komma, men inte i natt. Trygghet. Jag känner sån trygghet med honom men ändå var känslan konstig, jag ville ligga nära, helst under hans skinn.

Min kärlek, men pelare, min trygghet! Men jag överlevde natten utan mardrömmar. Jag sov dessutom hela natten. Riktigt skönt och välbehövligt. Men känslan, den var hemsk!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *