Ensamtid igen

Jag skrev ju om ensamtid igen och hur viktigt det egentligen sägs vara. Och att jag inte trivs ensam… Men nu kom jag på att jag får ensamtid nästan varje dag eftersom Bror nästan alltid vaknar ett ex antal timmar efter mig. Idag vaknade jag ju vid 8-tiden och har gått en powerwalk med Dipp, duschat och druckit kaffe.

Nu är klockan 14:20 och nu som först kommer han upp. Sömntuta där :p Men men.. Sån är han. Vad händer annars idag? Jag har verkligen noll planer. Skulle behöva dammsuga för Pepsi har roat sig med att gräva i blomkrukan även fast jag sa till henne 1000 gånger.

Hon har verkligen haft kattfnatt. Jag vet inte hur många gånger som hon varit i köksskåpen, jagat sladden från termometern, persiennsnörena, grävt i krukor och nu det senaste så tog hon disktrasan och la den vid hennes matplats. Vad den nu skulle där och göra. Men men. Hon gör som hon vill. Tydligen.

10850173_10152883663939580_3631268072000872022_n

Nå väl, nu ska jag vila lite med en tidning som sällskap. 

4 thoughts on “Ensamtid igen

  1. Vill inte skriva ut öppet vad jag söker för jobb.. Men skriver det där man skriver mejladressen så ser bara du 🙂
    Fast man behöver ju inte berätta hela psyk karusellen på intervjun 🙂 Hade nog inte haft en enda chans att få jobb om jag hade sagt.. “Ja, för typ 2 veckor sen var jag inlåst på psyk mot min vilja, men nu börjar det bli bättre..” 😉
    Sen det där med ärr är svårt.. Jag tycker det känns jättejobbigt att folk ska se mina ärr, att jag inte kan dölja att jag har mått dåligt.. Nu har jag väl turen att jag slutade skära i armarna ganska tidigt så ärren på mina armar är inte ens i närheten av dem på benen..

    • Ah, ja, jag förstår.. Jag har svårt att tro att jag skulle få jobb så som mina armar ser ut – de på benen är inte så många om man jämför, jag är ju utbildad undersköterska och då tror jag att man skulle få mycket dömande blickar och ord. Särskilt om man jobbar inom äldreomsorgen… Fast skulle jag få jobb inom den somatiska vården så blir det nog “bara” blickar och jag skulle inte kunna ta det som läget är nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *