Ett inlägg som betyder glädje och tacksamhet

Jag vet inte riktigt om jag får gå ut med namn, så för att inte göra något dumt så får han vara hemlig. Det är en man, som vi pratar med ibland, han mailade mig igår och frågade om vi var intresserade.

11175014_10152974307229580_1070241881766012666_n

Och ja, klart som tusan jag inte sa nej liksom 🙂 Denna match blir lite speciell, jag har aldrig haft sittplats innan, har alltid stått i klacken, så det ska bli kul att dels se klacken från andra sidan, sen se matchen ur en helt annan vinkel.

Då åker kameran med kan jag lova! Sen kaffe i halvtidspausen. Gå på fotboll, att vara där när det händer! Ska bli riktigt kul!! Känner mig sjukt hemma på ståplats, men detta blir en ny erfarenhet.

Ska bli riktigt kul om jag får säga mitt. Han som gav oss biljetterna skulle se vad han kan göra mer, om han kan hjälpa oss att gå på mer matcher. Så jag är så himla glad och tacksam över att han tänker på oss!! 

3 thoughts on “Ett inlägg som betyder glädje och tacksamhet

    • Jobbigt, var på fotboll igår men ångesten lyckades följa med. Men, ikväll ska vi till grannarna för de vill bjuda på mat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *