Ett liv för fotboll och hockey

Ni som känner mig vet att jag har ett hjärta som klappar för sport. Det är förvisso kul, men snart börjar tuffa tider. Färjestad spelar sin första match den 13 september. Elfsborg sin sista match 4:e november. Snabbt räknar  blir det 7 veckor med ett fullspäckat sporthjärta.

Man är inte nervös bara precis innan matchen utan nervositeten kan sätta fart redan direkt efter föregående match, om mycket står på spel. Som nu, jag är redan nervös för Elfsborgs nästa match, då resterande matcher är så pass viktiga.

Sen är det efter matchen, det är upprörda och ledsna känslor efter en förlust, eller euforisk glädje efter en seger. Snart blir det dubbelt för mig. Där har jag inte Jonas med mig än för han bryr sig inte om hockey… Än! haha… Men som nu, Elfsborg vann hemma mot Helsingborg och det är jag kusligt glad över, samtidigt som jag oroar mig inför nästa match.

Samtidigt pågår en sorg över att Färjestad förlorade idag. Så jag kan inte riktigt sortera mina känslor. Glädje hit, nervositet dit, ledsamhet här och sorg där. 

Sen ska man Leva också, ni vet, livet utanför den där sportbubblan… Ja, vad gör man när man har sån kärlek till så många hormonstinna män.. haha… Men så är det. Men nu laddar vi om, nästa söndag är det fotboll – borta mot BK Häcken och på fredag är det European Trophy hemma mot Frölunda

Heja sporten! Heja!!

2 thoughts on “Ett liv för fotboll och hockey

  1. Sportbubblan först, livet sen. Så jobbar jag. 😉

    Färjestad torskade. Jag beklagar. Verkligen. :mrgreen: Själva vann vi (DIF såklart) båda matcherna nu i helgen. Gött! Grattis till fotbollsvinsten, nu ska det väldigt mycket till om ni inte ska ta pokalen i år. 🙂

    • Jag vågar inte drömma om guld än, men nog hoppas man alltid.. 🙂 Men leva i sportbubblan låter trivsamt, så jag stannar kvar det en stund 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *