Ett liv utan benso

Posted: 26th augusti 2012 by Miss Manic in alkohol, ångest, medicin / mediciner

Jag funderar ska lämna in mina ångestdämpande till apoteket. Inte för att de är beroendeframkallande, utan att de används av folk emot mig, som något negativt. nu får jag finna andra lösningar till hur jag ska klara ångesten, som oftast kommer när vi är i stan.

Vad jag ska göra vet jag dock inte… Utan ångestdämpande så hinner självskadetankarna byggas upp till en nivå som är näst intill ohanterbar. Men självskada ska jag inte göra. Ska nu Jonas sluta dricka så slutar jag med benso. Han sa som försvar i förrgår om sin alkohol att “men du har ju dina sobril” och då kände jag ett sting av ilska och sorg. 

Så, utan sobril/oxascand. Vad gör man då? Jag har ju likt Jonas tagit alkohol när vi är i stan så jag kommer tvingas skiljas ifrån 2 bra ångestdämpande sorter. 3 egentligen om man ska räkna med rakbladen.

Tre avsked på samma gång. Tufft som fan, men det känns som jag inte har något val… Jag ska klara ångesten själv. På något sätt… Leregigan får jag hålla mig till, men de hjälper inte.. De lugnar ner det värsta men hjälper inte mer än så..

Annars, snart kommer Annkie och det pinsamma är att vi åt upp fikabrödet igår, så hon får bara kaffe. Men, nu kom Jonas med Dipp så nu ska vi plocka lite.. Hoppas ni får en fin söndag