Ett problem att lösa

Tjaa… kan börja med sömnen. Jag somnade lite efter 7 i morse och sov en timme. Jag börjar lessna på att inte få sova. Sen är jag röksugen. Så in i helvete röksugen och sjukersättningen kommer inte förrän på torsdag så det är synd om mig..

Nå väl, nu var det inte sömn eller cigg jag skulle skriva om, jag skulle nämna valvakan. Det är på Allégården och det jävliga är att sista bussen hem går 22:40 så vi kommer missa slutet, den riktigt viktiga biten.

Skulle dock kunna lämna Dipp hos svärmor och sen sova hos henne, men frågan är om jag orkar, först social med en massa okända människor och sen sova hos henne. Efter en sån grej brukar jag bara vilja åka hem.

Så ja… Sitta hemma är ju ett alternativ, men jag vill ha något gott att äta, typ…? Tacos eller liknande. Sen kanske dricka någon cider. Men ja.. Inget av allt jag vill då är möjligt. Tyvärr. Men ja…

Inte mycket att göra – i morgon gäller det och jag är så jävla nervös!!! Jag har aldrig varit så här nervös inför ett val. Men nu. Var ska jag ta vägen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *