Fira 3 månader

Fira är lite fel ord egentligen, men morot. Jag behöver en morot. Just när det gäller självskador. Jag faller oftast väldigt nära då det gått 3 månader och då det nu gått 3 månader så är det den 21 april, så då är det vår i luften, man kan göra något litet extra ute, typ åka någonstans och grilla – det räcker.

Sen skulle jag få ett halsband till Dipp av Em som hon gör i paracord, sen tänkte jag en resa till Varberg, det kommer dock kosta 400:- ToR sen har vi pratat om Göteborg.

Men jag vill även ha saker som inte kostar en smärre förmögenhet, behöver inte heller vara stora saker. Kan förvisso räcka med att jag köper ansiktsmask, tar fotbad och smörjer in fötterna och liksom unnar mig en sån simpel sak.

Men mer vet jag liksom inte. Eller, köpa en flaska vin och lite gott tilltugg och åka till en fin park eller en fin skogsväg. Något sånt.

Men finns det mer bra tips? Har du något?

2 thoughts on “Fira 3 månader

  1. tycker det låta som fina tips du redan har, speciellt de som inte är materiella. när det är en fin stund som skogssvängen och vinet med tilltugg. komma tillbaka till samma punkt var tredje månad, fota lite, se årstiderna ändras. lite som en helgdag tillsvidare.

    kramar

    • Att gå till samma ställe låter inte alls som en dum idé, fota och jämföra hur årstiderna skiftar 🙂 Det har vi redan planerat visserligen fast utan tilltugg, men nu blir det ännu bättre 🙂

      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *