För mycket sömn kanske

Sov hela natten. Vaknar med ångest, huvudvärk och ont i örat. Och nej, vi har inga värktabletter och inga behovsmediciner som fungerar som de ska.. Har ju bara Theralen och de dämpar bara det hela Ytterst lite. Jag vet att det mer eller mindre inte finns medicin som tar bort det Helt, men dämpar bra mycket mer än vad Theralen gör. Men jag får inte gå på starkare för att jag börjat på DBT.

Sen en sak som gör mig aningens irriterad är att jag under många år varit tvungen att äta Omeprazol för min mage 2 gånger per dag plus vid behov. Nu har min läkare, helt utan att prata med mig satt ut allt som heter Omeprazol… Jag menar.. vad har hon med dom att göra, hon har hand om psykmediciner. Även där har hon gjort justeringar.. De visste jag dock om, men min nödvändiga magmedicin.. VARFÖR har hon satt ut dom helt utan att prata med mig innan?

Jag har bråck på övre magmunnen och överproduktion av magsyra. Bråcket gör att magsyran har fri passage att bara rinna upp i munnen på mig. Bråcket gör att magsäcken går upp i matstrupen då muskeln som ska sluta det hela inte fungerar. Så ja, de är nödvändiga. Innan jag fick mediciner för detta så kunde jag inte knyta skorna som en normal människa utan att det började rinna. Så jag är måttligt irriterad…

Vad hände med kommunikationen??? Men hon ska ringa mig i morgon så jag ska skriva upp detta och ta det med henne då så hon kan skriva ut en burk och kräva att hon sätter in dom igen så jag har dom i kommande apodos.

Nå väl. Onsdag och helt ledig! Känns både skönt och nödvändigt.. I morgon skulle jag träffat läkaren, men jag bad om att få telefontid i stället så spar jag in lite drygt 3 timmar för ett läkarbesök som tar max 45 minuter. Så det känns skönt. På fredag ska jag träffa min DBT-terapeut och sen är det helg. Känns trevligt… Vad som händer då återstår att se.

Vi har funderat på att åka till Jonas mamma med Dipp och sova där, så blir hon inte helt ensam alla dagar. Hon blir glad om hon får sällskap så det är våran plan. Men vi får åka hem tidigt på morgonen då vi har katten hemma. Tror hon skulle tycka det är skönt om vi drar ett tag så hon slipper hunden ett tag :p

Nå väl.. Det var dagens funderingar som mest handlade om mediciner känns det som. Och ångest. Som vanligt känns det som.. Har haft ångest mer eller mindre varje dag i evigheter nu.. Egentligen redan innan jag åkte in på psyk och även efter att jag blev utskriven. Jag vet inte vad jag ska göra för att slippa undan.. Det är inte särskilt roligt någonstans… Så, det blir vila tillsammans med Dipp tätt intill en liten stund. Men utan att sova så klart.

Får hoppas hon kan hjälpa mig..

2 thoughts on “För mycket sömn kanske

    • Av theralen blir jag lite dåsig, men tar jag det mot ångest så blir jag dåsig men orkar inte kämpa liksom.. Då sitter jag mest och har min ångest kvar och “orkar inte” köra med några färdigheter eller att distrahera på något sätt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *