Försöker, men…

Jag ska försöka lägga av med ciggen. Det har gått bra hittills, men jag antar att största prövningen kommer på fredag då pengarna kommer. Jag har ju kört med både cigg och snus men nu ska jag försöka skita i ciggen. Att sluta med både cigg och snus samtidigt känns lite överkurs.

Så jag ska köra på bara snus nu. Sen när jag känner mig redo så ska jag även skippa snuset. Men nu får det stanna. Jag snusar inte så mycket och en dosa räcker längre än cigg plus att det blir mycket billigare. Ett paket cigg kostar 50:- och en dosa snus kostar 27:-

Så det blir lite skillnad. Bara hoppas att det går bra. Jag är nu inne på 3:e dagen utan cigg och det sägs ju att de 3 första dagarna är svårast – så vi får se. Har laddat ner en app och den räknar ut hur många cigg jag inte rökt och hur mycket jag tjänat på det. Så här såg det ut igår morse

Så kommer den med tips på vad jag kan göra för pengarna jag tjänat. Jag ska stoppa undan pengar på Pepsis konto, har ett sparkonto för henne och för eventuella veterinärbesök. Vill inte behöva stå där och inte ha råd med sjukvård om hon skulle behöva det.

Funderar även på att spara pengar på ett konto jag haft sen jag var barn och det kontot använder jag inte och de pengarna ska gå till summan för att plocka ut min kamera och resan till Borås. Den ligger ju på panten där.. Min kamera ligger i Brors namn för han lämnade in den, med mitt godkännande då jag var inlagd, sen har han en klocka som ligger där och den lämnade jag in så då måste jag till Borås för att plocka ut den.

Får passa på att åka när det är match också, så man får besöka arenan igen. Kommer se till att få göra det ibland… Sen ska jag gå när Elfsborg ska möta Stockholmslagen. Annars funkar det inte.

Sen saker jag vill spara till är

  • Ny mobil
  • Objektiv till kameran
  • Besiktning av cykeln
  • Nya kläder (även second hand)
  • Fotvård
  • Träningskläder
  • Midnattsloppet (ska anmäla om läkaren säger OK)

Lite så. Midnattsloppet, jag var ju hos läkaren igår och har en inflammation i ledbandet och han trodde på något mer så han skickade remiss till röntgen. De har drop-in så jag skulle ha åkt idag men jag har inte råd för jag får inte pengar förrän på fredag och på fredagar har de stängt.

På måndag ska jag till läkaren i Södertälje och röntgen sker i Nyköping så jag kan inte åka förrän på tisdag. Hade helst åkt nu i veckan, men får snällt vänta. Men sen måste jag vänta tills läkaren ringer upp mig om svaret på röntgen så jag hoppas att jag kan springa Midnattsloppet. Annars kan man ju alltid gå, för man har 90 minuter på sig och det är bara 1 mil.

Så gå powerwalk och varva med jogging. Hoppas jag. Men, det är lite så. Jag ska skriva n lista med saker jag kommer vilja göra och publicera. Måste ju ha lite att unna mig, men även spara till framtiden. När jag väl får lägenhet så måste jag ju köpa möbler och lite annat till lägenheten. Just nu äger jag en säng och ett litet bord.

Men mer kan ju vara trevligt. Men men, nu ska jag snart gå till mamma. Hon hade en sele till Yamas som hon sa att jag kan ta till Pepsi, men jag måste kolla hur liten man kan få den. Pepsi är ju lite liten om man säger så. Det är inte så att jag svälter henne, det finns just ju tillgång till mat hela tiden, men hon är ändå smal.

Brorsan kallar henne för Benget och Strecket… haha… Men om man drar handen över ryggen på henne så känner man ryggkotorna. Men när vi ska till veterinären så ska jag fråga henne vad man kan göra, om hon anser att Pepsi måste gå upp i vikt. Kanske ett annat (dyrare) foder. Ska köpa blötmat till henne för det ska tydligen vara bra. Men vi får se – jag lyssnar på veterinären. Så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *