Första dygnet på egna ben

Nu har jag klarat första dygnet och det har gått bra, men jag är nu totalt utpumpad. Vi hade besök i morse av Jonas kusin och hans fru för att titta på en dator som vi får köpa till en billig peng, eftersom vi båda skriver mycket så är det något vi vill ha och anser oss behöva. Som ni vet så är ju bloggen min ventil och ibland får jag upp ett blogginlägg i huvudet och måste skriva NU och det funkar inte om Jonas är upptagen med något.

Sen efter det så fick vi skjuts till Jonas mamma där vi bara var en snabbis för jag skulle träffa sjuksköterskan. Vi pratade om framtiden, min vårdplan, dbt och hur det fungerar. Det kändes riktigt bra och jag ska träffa henne om en vecka igen och får då veta hur lång kön är till behandling. Har man varit inlagd så blir man uppflyttad i kön så de 2 åren som det pratades om från början är nog inte så lång längre.

Sen var det handla lite innan vi for hem, sjukt trötta.. Men nu känns allt bra, kvällsmedicinen ligger i magen tillsammans med bacon och köttbullar.. Och öronen fylls av kent.. Och hjärtat är fyllt av kärlek!!

Jag kom att tänka på innan en sak som jag inte skrivit om och det rör ordet “tacksamhet”. Vi har sån ofantlig tur som omges av vänner och familj som ställer upp och hjälper på alla tänkbara sätt. Vi får möbler, låna pengar vid behov, mat och omtanke. Även fast vi inte träffar dom så ofta så visar de att de finns där. Jag tänker inte nämna någon särskild för jag är rädd att glömma någon.

Vi har fått bevisat att man inte alltid behöver ses regelbundet för att klassas som vänner. Vänner är de som finns där, oavsett och det är vi nog mer bortskämda med än jag tidigare förstått och det ger mig en släng av dåligt samvete. Jag är så tacksam och glad över detta!! Så, tack för att du är just DU!

Nu, vi ska se film och jag ska som vanligt få kill i håret och det är något jag älskar, så jag avslutar här

7 thoughts on “Första dygnet på egna ben

 1. Vänner är guld värda…hade aldrig klarat mig utan mina nu när mitt liv tog en vändning. Försöker ta tillvara på det goda i livet och inte fastna i det negativa. Fast ibland är det ju lättare sagt än gjort…
  Det vet ju du allt om… Försöker ha framtidsplaner fast jag mår piss( som jag gör just nu, märks säkert på min blogg)… Men försöker ändå som sagt se framåt. Suttit och surfar senaste veckan för att hitta det mest ultimata boendet i Florida, Miami beach som vi vill åka till nästa sommar tillsammans med min gamla mamma(75 år)…
  Idag hittade jag boendet som vi vill ha och nästa vecka bokar jag det. Spara och gneta blir det nu tills nästa sommar. Det får det vara värt…hoppas du kan få må bra nu… Hoppas verkligen det. Kram…

  • Jag har förstått att du är inne i en mycket tung period, vilket inte är så konstigt men det är ändå bra att du försöker hitta på saker, boka resor, hitta på saker med Leo
   Men visst är det lättare att fastna i det negativa, men jag hoppas du lyckas se det positiva, och att dina vänner verkligen finnt är guld värt tycker jag
   Kram

 2. Skrev en lång kommentar från mobilen som jag nu ser inte kom med….tröttsamt….Bra att du klarart dag 1….du är på väg….Kram

 3. :’)
  visst är det underbart!
  <3<3<3
  (ångest är verkligen inte anpassningsbar för kösystem. hoppas det blir som du skriver, att de två åren krymper ihop till något mer tolerant.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *