Fredagkväll

dikt

Klockan är 21:05 och jag har precis skrivit dikt på Poeter.se och sitter nu och pratar med Malin på skype. Jonas kolla film i soffan och jag har funderar på att lägga mig där med, men då måste ett stycke hund förflytta sig också.

Jag börjar känna den tunga kvällen då tröttheten börjar smyga sig på. Jag har förvisso haft en lugn vecka då jag bara gått varannan dag – tisdag var jag sjuk och torsdagen missade jag pga mitt busskort gått ut.

Jag har färgat ögonbryn och hår idag, hade sån utväxt i skallen och mitt ena ögonbryn är skadat i hårsäckarna efter ett hårt slag som träffade fel, så där växer det vita hårstrån – någon jag inte vill ha.

Det ger såna eviga påminnelser som jag inte vill ha. Men nu färgar jag dom så slipper jag påminnas dagligen.  I morgon är det lördag och då ska vi hem till Jenny och få 2 mattor och bli bjudna på middag. Så jag hoppas det blir en trevlig lördag. 

På söndag ska vi på fotboll, då vi blev bjudna av en vän och eftersom vi inte varit på någon match i år så tackar vi givetvis ja! Det äär något vi båda velat så länge så nu är det äntligen dags. 

Men nu ska jag kolla runt, se vad som händer på facebook typ. Kanske kolla på någon film. Det återstår att se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *