FUCK CANCER

Ni vet, ni som känner mig vet att jag tidigt i 7:e klass fick upp öronen för Iron Maiden, det var kärlek direkt och sen i november 1995 såg jag dom första gången, då var det dock Blaze som sjöng, men Bruce kom tillbaka.

Jag vet ärligt inte hur många gånger jag har sett dom live och kommer de igen så är jag där. Jag vet inte vad det har som är så speciellt men något är det.

Jag minns, tror året var 2002 och Stockholm och sommar = luftballonger, mitt i en låt så slutar Bruce sjunga, höjder sakta sitt finger mot luften och säger “It´s a big fucking balloon over there” (det är en stor jävla ballong därborta). Sen börjar han prata med de i ballongen.

Sen energin, han står inte still en endaste sekund under konserten och när han pratar mellan låtarna så är han inte det minsta andfådd. Han springer, hoppar, klättrar i ljusriggen och är allmänt galen. Det går inte att se Maiden utan att skratta en sekund!

Men sen, när man pratar om kändisar som blir sjuka och dör osv så tänker jag att jag Inte vill veta hur jag skulle reagera om det händer Bruce någonting, men nu sitter jag här och kan bara tänka hur jävla mycket jag hatar cancer.

Bruce har fått cancer och beskedet kom dagen innan julafton och nådde nyheterna idag.. Jag vet att det är skumt, men jag är både rädd och ledsen, min husgud. Jag tänker på honom, hans familj (och alla andra med cancer). Men, Det finns bara en Bruce Dickinson.

Så, delar med mig av 2 bilder, båda har varsin länk.

iron-maidenRoskilde_Festivalen_490455a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *