Funderingar och framtid

13:35 och jag ska snart äta frukost. Sen tänkte jag ta den fina skogspromenaden tillsammans med Dipp, kanske till sjön och tillbaka. Eller till sjön och sen mot skolan och ta Varbergsvägen hem. Har inte bestämt mig än, men gör nog det under vägens gång.

Kanske kan passa på att hitta en cash när jag ändå är i farten. Men det hade varit underbart om man vågade släppa henne så kunde man gå där och strosa i lugn och ro, men jag vågar inte det. Särskilt inte nu när vi misstänker att hon är på väg in i ett löp. Då vore det hemskt om hon drog. Hon brukar dock komma på inkallning, men jag vågar inte utan Jonas.

Jag är brutalt hungrig, men är inte överdrivet sugen på gröt, men valet står mellan det eller inget. Jag bara längtar tills jag får mina pengar så vi kan köpa oss lite mat. Just nu är det väldigt fattigt. Jag skulle ju fått mina pengar den 27:e men det har strulat till sig och inga pengar på kontot än, men jag ska prata med min handläggare på soc i början på nästa vecka.

Sen hoppas jag att pengarna kommer snabbt. Hoppas även att mitt läkarutlåtande kommer snart så jag kan skicka in papper till FK men det kunde ta upp till två månader sa läkaren. Så kan beslutet hos FK sen ta lika lång tid…. Jag vill helst bara veta Nu om jag kommer få min sjukersättning, vilket jag så klart hoppas på. 

Jag kunde inte ansöka om vanligt utlåtande eftersom jag är under 30 men om man söker om permanent sjukpenning så gick det. Det innebär att jag kommer stå som sjuk alltid, men om jag blir stabil nog att kunna jobba, vilket jag siktar på så kan jag ju bara söka jobb och sen avsluta mitt med FK. Så vi får se hur allt blir.

Men men… nu ska jag fixa frukost, sen ge mig ut på äventyr med Dipp och Angst.

2 thoughts on “Funderingar och framtid

  1. Om du får permanent sjukersättning så KAN du jobba deltid efter en viss tid, jag tror att det är 3 år, utan att förlora din rätt till ersättning. Har du fått permanent sjukersättning behöver du aldrig avsäga dig den. 🙂 Kram på dig, jag har fortfarande problem med att läsa dina lösenskyddade inlägg för WP säger att jag inte finns. 😕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *