Funderingar och tidig önskelista

Posted: 5th augusti 2012 by Miss Manic in Önskelista

Jag är minsann ute i god tid, men jag kom på att jag snart fyller år (2 månader) och man får alltid frågan vad man önskar sig och när frågan kommer så står jag som en fågelholk i nyllet och svarar “vet inte” Så jag tänkte skriva här och nu, uppdatera denna sida när jag kommer på mer.

  • Presentkort på Lindex
  • Presentkort på Make-up store eller Kicks
  • Inte rena pengar
  • Presentkort på Albrekts guld (örhängen är min grej)

Så, jag sparar denna under kategorin “önskelista” så blir det lätt för familj att hitta om det skulle vara av intresse

Anledningen till att jag inte vill ha pengar är för att de så lätt går till räkningar och sånt… Så har det varit varje år så länge jag kan minnas när jag får pengar. Så nu ska jag vara smart i år.