Glasögonrom

Jag behöver dom, och idag hittade jag dom men jag trivs inte med bågarna, så vi får se om jag använder dom på heltid eller om jag bara använder dom när jag läser och dylikt. Skulle behöva dom på heltid… Men som sagt… bågarna… 

IMAG0026

Annars, vid 19 tog vi en powernap för att orka med kvällen, vi var så vansinnigt trötta och nu känner jag mig lite piggare. Gött det.. Bredvid mig står nu en hund som försöker förmedla att hon vill ut, så det är bara till att klä på sig. Men hon var ute strax innan vilan så hon får faktiskt vänta lite till. 

Det är kanske 2 timmar sen hon var ute, så nu är hon mest rastlös. Vankar av och an i hela lägenheten och är allmänt söt. Hennes ena öra har en vit topp, hon har fått målarfärg på det.. Detta innebär att köket är klart. Vi har haft färgen stått under diskhon länge nu och nu har vi fått tummen ur.

Har tyvärr ingen förebild att bjuda på men det var träfärgat. Ska ta en bild i morgon tänkte jag för just nu ligger det en massa tidningar och en katt på bordet. Men bordet är rött med vita ben och soffan är vit och ska få ett helblått typ. Nu är tyget gult och blått. Men blått ska det bli. Eller rött. jag har försökt hitta under bortskänkes men utan resultat.

Nå väl… Nu vill jag ha snö. Så det blir lite ljusare ute. Sen vill jag ha en glass. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *