God morgon!

Här i Viskafors skiner solen och vinden viner rätt bra. Jag vaknade runt 8:30 och sitter nu uppe med min käresta och dricker kaffe. Djuren ligger och sover och lär så göra i någon timme till. Känns bra med morgontrött hund som inte kräver promenad före kl 11. Hon skulle gärna vänta till 14 om hon fick bestämma.

Vi testade henne en gång tills hon sa att hon ville ut och då var klockan 13:45 Så hon är ingen morgonpigg filur direkt. Själv vaknar jag gärna tidigt, men jag är glad om jag slipper starta dagen direkt, jag sitter här och läser nyheter, kollar facebook och twitter och nu på morgonen har jag kollat in Bon prix hemsida och hittat en massa billiga kläder.

Jag behöver fortfarande kläder, men jag köper inte över nätet för jag vill kunna testa kläderna först. Det som jag mest behöver är byxor men det har man ju aldrig råd med, så jag köper tröjor lite då och då istället. Skulle väl försöka spara 3 månader för att ha råd med ett par jeans, men jag är så dålig på att spara. Så jag blir utan.

Jag har ett par som fortfarande sitter okej, de är lite för tajta i midjan, men jag kommer i dom. Det är de byxorna som jag har som mål att komma i först, sen har jag ett par jeans i strl 31″ i midjan och de vill jag också komma i. Men dit är det lång väg. Ligger nog på 33″-34″ som det är nu. Men jag är på väg nu, ska ju köra på soppor-och fruktdiet ett tag och öka motionen. Verkligen börja gå långa promenader med Dipp.

Ibland funderar jag på att fota mig i underkläder, inte för att lägga ut här utan för att ha själv, ett foto från idag och sen ett när jag är i mål, så man kan själv se skillnaden. Då kanske jag kan lägga ut här också. Så ni kan se skillnaden. Men jag tror inte jag skulle våga. Jag i underkläder liksom..

Nej, det blir bilder enbart för oss. Men så fort jag får träffa hon på soc så ska jag lämna in läkarintyget om viktuppgång så då kanske jag kan få ett extra bidrag för kläder och då blir det in på JC för att köpa ett par.

Nå väl, nu ska jag ta mig in i duschen för att raka benen och sen göra mig redo för dagen, se om det blir en skogspromenad till en igenvuxen del av skogen där vi en gång var, där jag hittade en älgskalle. Där är det ju inte direkt folk som går så då kan vi släppa Dipp och iom att det är en ny skog för oss så springer hon inte iväg utan håller sig i närheten av oss.

Men först ska jag äta frukost, sen får vi se. Måste hitta orken nu, är fortfarande lite slö- Men ha en bra dag!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *