God morgon

Posted: 2nd augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Somnade runt 01:30 och sov enda till 11:40. Jag förstår inte var all sömn kommer ifrån, natten innan somnade jag vid 20:15 och sov till 11:40, alltså 15 timmar… Antar jag behöver sömnen iofs, men det känns konstigt. Sover gott i nya sängen.

Idag ska jag städa, det behövs bara dammsugas och plocka lite smått så det går fort, sen har vi inga planer för dagen. Hjärtat sover fortfarande då han sovit dåligt i natt så ville han sova en timme till. Sen hoppas jag att han mår bättre. Han har ju varit i den mörka dalen nu en tid, men jag hoppas det vänder snart.

Vore kul att gå ut med Dipp tillsammans med honom, på med rätt kläder och ge oss ut i skogen, långt ut i ödemarken så man kan släppa Dipp på en ny plats. Jag vill klättra upp där vi var då jag hittade en älgskalle och ta med kaffetermos. Fast det kanske blir en annan dag, men jag vill göra det relativt snart.

Igår hade vi ju ett år tillsammans och vi åt god mat och drack en öl till det och sen efterrätt och film som för min del innebar kill i håret som jag tycker så mycket om. Men jag höll mig vaken, filmen var Hellboy – the golden army och den var riktigt bra. Sen gick jag och la mig och somnade direkt kan jag tro. Skönt att sömnen verkar bli min vän igen, kanske därför jag sover så länge nu 

Men, nu ska jag plocka lite och hoppas dagen blir bra för både dig och mig