God morgon

Posted: 9th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Vaknade till vad som känns, en fin höstdag. Dimman låg tät, spindelnät på balkongen och solen på väg upp. Det gjorde gott i mig att se.. Jag är ju lite av en höstmänniska, soliga, fina höstdagar är något jag uppskattar.

Sömnen har varit snäll, inte vaknat en enda gång under natten. Kom inte i säng förrän sent då jag mådde så pass bra och var aktiv på twitter och pratade med folk där. Så runt 1-1:30 stupade jag i säng och somnade rätt omgående.

Idag är det träff med arbetsterapeut kl 13:00 och sen ska vi handla, vi glömde ju en del sist pga ångest. Katten ska ha mat, sköljmedel skulle behövas men ekonomin säger nog att det inte är nödvändigt. Så vi får se..

Känns jobbigt att ekonomin är trasig redan nu, men det brukar den vara denna tid på månaden, så vi är vana.. Det brukar ändå lösa sig på ett eller annat sätt. Vi har ändå lite mat i frysen, inte mycket men bättre än inget.

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe, en cigarett och Olle Ljungström