God morgon

Vaknade vid 3 men lyckades somna om efter en timme och sov sen till lite efter 8 då Jonas väckte mig med ett skrattanfall i sömnen, jag trodde först att jag hade sagt något i sömnen men så var inte fallet… 

Jag skuttade upp, färgade håret, duschade hund och duschade mig och nu känner jag mig totalt opepp och brottas med Angst. Ute regnar det kopiöst mycket och det känns väl lagom pepp. Jag vill bara bädda ner mig och gråta en skvätt eller tre. Livet – opepp. Totalt på alla plan.

 

Men, jag är uppe, hel och ren – som på när ett par skitiga byxor som inte vill bli rena, så en liten fläck på knät efter ett skogsäventyr med Dipp i somras. Dagen. Sömnskola, betyder sitta still och lyssna i 1½ timme och jag får kryp bara av att tänka på det. Jag är livrädd, ny grupp, nya människor, nya krav.

Jag vet inte alls om jag har lust, men jag måste. Jag sover förvisso bättre nu, jag har börjat bli bättre på tider, bättre på att släcka ner och slappna av tidigare på kvälarna så jag inte går direkt från dator till säng. Får avslappnande kill i huvudet av hjärtat.. När jag anmälde mig till kursen så sov jag max 1 timme/natt och så är det inte längre.

Jag är även rädd för att denna vecka är fullbokad. Storhandlade i måndags, läkaren och handling igår, sömnskola idag, möte på soc i morgon och nagelfix på fredag. Jag får se det sista som avslappning, för det är rätt avslappnande att bli ompysslad. Men jag vet inte om jag kommer klara hela veckan (det är här jag vill sätta lösenord på detta inlägg).

Men, nu ska jag dricka mitt kaffe, utan vanilj och sen prata med Jackie. 

2 thoughts on “God morgon

  1. Jag är också livrädd för att ha fullbokade veckor – de tar knäcken på mig. Bara vetskapen om att jag måste göra någonting varje dag ger mig lätt ångest. Den här veckan har de flesta måsten varit telefonsamtal men inte ens dem har jag klarat av som jag ska utan glömt bort en del.
    Jag hoppas verkligen att du kan hitta en komplett trygghet i Jonas kärlek till dig, så att du slipper denna svartsjuka för det låter fruktansvärt jobbigt.
    Man ska vara försiktig med att försöka ändra på den man älskar, men kanske Jonas kan försöka sluta kalla sina kvinnliga FB-vänner för babe, om det gör att du känner dig ledsen? Det verkar vara en liten sak att be om, även om du EGENTLIGEN vet att det inte betyder ett skvatt och att det är så Jonas är. Värt en tanke kanske? Kram på dig, jättetrist att du missade sömnskolan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *