God morgon

Posted: 23rd augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Blev väckt när larmet ringde kl 9 så jag har sovit ytterliggare en hel natt. Somnade dock inte förrän vid kanske 01 men det är ändå många timmars sömn. Känner mig fortfarande mör i kroppen och ostabil rent psykiskt. 

Men idag måste jag in till stan oavsett hur jag mår. Ska ju på möte med soc och sen ska jag träffa min systerdotter som är i Borås en snabbis och vi har inte setts på väldigt länge så det ska bli kul. 

Sen ska jag till apoteket för att hämta ut mer oxascand och lergigan. Jag tänker inte ens försöka vara utan dom när jag får ångest för jag vet att 9 gånger av 10 så slutar det med panikångest. Och det är det inte värt, så jag stoppar hellre i mig benso än ha panikångest. 

 

Nu ska jag fixa klart här, ta medicin och satsa på att överleva dagen.