God morgon

Natten var åter inte min vän. Vaknade flera gånger och sista gången drömde jag om ett kombinerat dagis/äldreboende som låg i anslutning till Sankta psyko. Jag har bara lyssnat på lite ur första kapitlet, men ändå drömde jag detta. Vaknade av att vi var tvungna att gömma oss för fångar som flydde och jag var av någon anledning naken och kastade mig i en snöig backe, men fångarna såg mig och skyflade massor med snö över mig.

När jag vaknade frös jag och hade jättesvårt att andas. Men när jag kom upp så höll Jonas på att fixa kaffe så nu är jag varm igen! Idag får vi besök, så jag ska snart till affären för att köpa fika, sen till macken för att hämta ut ett paket. Sen måste vi dammsuga och plocka undan det sista. 

Jag var ju och fixade mina naglar igår och så här blev det

Behöver jag säga att jag är supernöjd!! Jag gör dom på Studio Lugnet och vill ni kolla så tryck på länken

2 thoughts on “God morgon

  1. Fina naglar! Jag var ju och tog bort mina i dag, mina växer så äckligt snabbt (fast varför klaga?) att de ser fula ut bara efter någon vecka och efter 2 som nu så hade det redan varit hög tid att fylla men jag kan inte fortsätta spy ur mig pengar jag inte har. Dina naglar blev jättefina, visst känner man sig finare när man piffat lite? Kram på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *