God morgon

Natten var snäll, jag vaknade 5:30 första gången (somnade runt 23 tror jag). Sen somnade jag om och sov ytterliggare 2 timmar. Nu känner jag mig oförskämt pigg och funderar på en joggingrunda. Eller… där skojade jag nog lite. 

Min underbara fästman bloggade lite igår om de senaste dygnen och han fick till en beskrivning om Oss som var så klockren!! 

Vi är inte lätta att leva med, varken Den Helande Maria eller jag själv. Hon har sitt dåliga självförtroende och sin oförmåga att kommunicera vad hon känner och tycker och upplever, dessutom svårt att hejda sina känsloimpulser.

Jag, tja, det är en helt egen historia. Lättkränkt, egocentrerad, missbrukare, panikångester, bipolär, tjurig, kort stubin och intensiv. Jag ska vara i mitten, jämt och alltid. Har svårt att förstå och ha tålamod med att andra inte hänger med i mitt tempo när jag varvar upp. Då blir jag nog olidlig att leva med. Är jag rädd för.

Och det stämmer verkligen.. Men, problem är till för att lösas så det är vad vi gjort. Men hjälp av glass, pepsi och choklad. Det var trots alls fredag igår och vinflaskan som står är något vi inte får röra så då unnar vi oss andra godsaker.

Nå väl, idag ska vi ut i skogen med kaffetermos och glad hund, sen åka till stan så jag kan hämta ut mediciner… Sen måste vi handla lite mjölk också…så man kan ha i kaffet. Kanske lite vaniljsocker också, det är ju helg 😉 Ikväll är det grillfest på gården men vi struntar nog i det.. Eller, vi kanske går ner en liten stund men troligen inte. Risken är överhängande att någon kommer vilja bjuda på en sup eller en pilsner och då är det nog bäst att hålla sig hemma.

Men vi kan ha trevligt ändå, veta att vi kan spela musik länge utan att störa för man vet att alla är ute ur huset. Nästan alla skulle gå så skulle det komma vänner utifrån också. Så sist jag hörde så var det runt 40 pers som skulle komma. Otäckt många i mina ögon. Så, det blir nog någon film här hemma. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *