God morgon

 

Att vakna 5:15 är I.N.T.E okej när man har sovmorgon. Aldrig. Men jo, när vaknar man när man har sovmorgon och en dag då man har ingenting på schemat.
Jo, 5:20 så klart! Men men… kaffe och sen är jag redo för att starta dagen. Undrar om våra grannar går med på att vi börjar städa och tvätta.. Lite sånt. -Inte det, då får vi väl vänta några timmar till då!

Annars, natten var snäll. Jag somnade runt midnatt, och sov sen gott hela natten – i min egen säng. Jonas kom upp strax innan jag la mig och efter att han somnade om så sov han lugnt, så jag kunde sova i vårat rum.

Att sova i olika sovrum känns faktiskt inte särskilt bra, men vad gör man de nätter de uppenbarligen inte fungerar att sova tillsammans.

Tur vi har en inredd garderob. Det går ju inte att använda rummet som garderob för det är för mycket snedtak… Så, nu har vi det som ett mysigt kontor/sovrum för djuren/gästrum. Det vi måste fixa är en lampa som fungerar bredvid sängen.

En lampa har vi där, men den fungerar inte och nu har vi dessutom slaktat skarvsladden, för den behövde vi när vi äntligen fick tummen ur att sätta upp den “nya” lampan i hallen. Nu har vi en hall med världens bästa sminkljus.

Lampan, det är en skena med 3 lampor på som alla går att vrida. Nästa projekt på den blir att skaffa dimmer, för lampan lyser upp typ hela lägenheten. Eller, hallen i alla fall. Men, nu ser hallen fin ut.

Spegelväggen vi fick av Lisa sitter uppe, spotlights ovanför och en clubfåtölj i hörnet.

Sen har vi tagit bort byrån som stod för vi ville ha en ljusare och mer välkomnande hall.

Det enda vi vill ha fixat i lägenheten nu är målat badrum, men det kommer inte bli av förrän Viskaforshem anser det nödvändigt.

Tyvärr, för badrummet ser sunkigt ut, men jag funderar på att städa där ordentligt idag. Vi ska ju ha en städdag, så jag ska städa där inne.

Ta bort Allt som går att ta bort och sen skura, skura, skura!! Men innan det ska jag dricka kaffe!

Så, god morgon lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *