God morgon redan

Somnade tidigt tror jag, minns inte vad klockan var men runt 22 kan jag tro. Har efter det vaknat 3 gånger och nu är klockan 05:24. Men de timmar jag sovit så har jag sovit gott och drömt fina drömmar. Så jag känner mig nu rätt utvilad ändå. Ska dock försöka sova lite till tror jag.

Så var det äntligen fredag och pengarna har dykt upp och det känns bra. Jag oroar mig för mina pengar dock, men jag har ju rätt till dom men man vet ju inte vad soc anser längre. Skulle ju träffat henne igår men glömde av det totalt. Jag stod och fixade med gardiner i godan ro när jag jag egentligen skulle varit hos soc.

Idag ska jag försöka klämma in ytterliggare en långpromenad med Dipp, min väg är ju upplyst så hinner det bli mörkt så är det bara att ta på reflexjackan och västen till Dipp. Det är förbannat skönt att ta den långa rundan även fast det tar sån tid när Dipp är med för hon ska ju lukta på precis allt som kommer i hennes väg.

Jag längtar redan tills vi kommer hem med maten och allt för jag tycker inte om att gå i affärer så jag vill ha det avklart, klädaffärer är roliga dock.. Jag ska in på team sportia och kolla om de har den sportbh:n jag kollat ut, som Lisa rekommenderade. Jag kan ju inte använda vanliga om jag ska springa för de ger ju inte rätt stöd. 

Men, nu ska jag fixa lite kaffe och sen läsa min bok som jag köpte. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *