Grå, trist söndag

Orken är borta. Lusten likaså. Är uttråkad, men orkar inget. Men det är okej att känna så en söndag… Då får man ha tråkigt. Jag funderar på att ta en dusch och raka benen, jag menar om man redan har tråkigt så kan man göra tråkiga saker.

Att raka benen; ett tråkigt men nödvändigt jobb. Jag känner mig så ofräsch med lurviga ben.. Men efteråt känns det bra, när man smörjer in benen med någon god bodylotion. Snart är det dags att laga mat också, stekt falukorv, spaghetti och Jonastillverkad sås. Han är grym på såser. Han fick tom till champinjonsås igår och jag tycker inte om champinjoner. Det gör honom till Champion :p

Det börjar snart bli dags att gå ut med Dipp, orken är dock borta.. Jag förstår inte, orken är bortblåst – jag har inte fått något gjort som jag skulle göra. Jag skulle ju rulla köttbullar idag, men nej. Jag har tagit fram färsen så i morgon är jag ensam hemma och då ska jag göra det tänkte jag. Med Mötley Crüe i högtalarna.

Idag annars. Ångestfri men dyster. men så påverkas jag mycket av vädret också och det är väldigt grått och väldigt blött. Men, inatt föll den första snön på sina håll. Lite väl tidigt kan jag tycka, men den hade regnat bort under eftermiddagen.

Så vill jag ha pengar snart.. Sitter inne med 82 öre på kontot och sista ciggen kommer ta slut under kvällen, maten börjar sina i skåpen och , det är frälsningsarmén har inte svarat på mitt mail om hjälp.

Jonas får pengar på fredag men det är några dagar. Fan – jag hatar detta.. Men det är bara att gilla läget. Nå väl, nu ska jag hoppa in i duschen. Men jag återkommer kan jag tro. Jag är på blogghumör idag, men jag kan inte skriva om det innersta. Det positiva. Jag kan inte skriva om glädjen, bara om ångesten.

Men det får bli en annan gång.

2 thoughts on “Grå, trist söndag

  1. Jag sitter här, klockan är 23.44 och jag har TRÅKIGT. Inte ens några av mina USA/Kanada-vänner är online. 🙁 Pappa var här förut och åt middag, det var trevligt men nu är det segt. Kram på dig, hoppas du får mindre tråkigt i morgon.

    • Jag sitter också här, har tråkigt… Kan inte sova för jag är för pigg för det. Men jag funderar på att lägga mig så kanske sömnen kommer då
      Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *