Grillfest

Posted: 16th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Vi gick till skogen, men utan termos, så vi satt där och pratade barndomsminnen, jag och min älskade. Hunden sprang och var lycklig, vi kastade pinnar. Men, det mörknade tidigt så vi återvände hem, lite lugnare till sinnet men inte helt bra.

När vi kom till gården så satt några av våra grannar där, så vi gick dit och fick veta att den 1 september är grillfesten som ska hållas. Det är vi på gården och några till, vi ska grilla och umgås. Ett bra sätt att lära känna sina grannar. 

Som det vanligen är så hälsar man om man möts, men inget mer så detta är en bra grej tycker jag. Vi ska försöka få till detta varje vår och höst och första gången var förra hösten. 

Det blir ett sätt för mig också att lära känna min nya bostadsmiljö för i dagsläget är det bara 3 jag pratar med, sen hälsar man på några till när man nästan är tvungen till det.

Nå väl, klockan är i skrivande stund 22:13 och jag sitter på msn med finaste Jackie. Jag förstår inte hur man kan känna sån stark vänskap med folk man lärt känns via bloggar. Det är kanske 5 jag lärt känns ordentligt över nätet. Plus Jonas så klart. Och det är fascinerande… Jackie och Malin var nog de första och jag hoppas på att få träffa dom på riktigt en vacker dag!! Sen Lisa, fina Lisa. Sen är det några till.. 

Tack för att ni finns!! Tror ni vet vilka ni är <3