Hål i mitt bröst

Det svänger friskt och just nu mår jag skit. Försökte mig på ett mini-spa som skulle hjälpa, men utan resultat. Nu känns det mest som att ansiktsmasken är bortkastad och duschcremen bortslösad. Men ren måste man väl ändå bli.

Jag är så hungrig att jag snart ramlar av stolen, men maten befinner sig i affären.. Om jag inte kokar pasta och äter bara det, men det känns lite trist då jag redan gjort det en gång idag. 

Måste ut med Dipp en sista runda med men undrar hur det ska gå när mina ben knappt bär mig. Jag känner mig så ledsen och tom. Ledsen för att livet blir så här. Jag vill inte att humöret ska svänga så som det gör. Jag vill må bra!!! Är det för mycket begärt? Ja, tydligen så är det så. Vissa får vinstlotten redan vid födseln och får må bra. Men jag drog nitlotten, jag förlorade. Jag får bara gilla läget…

Huu… jag mår så illa också. Vet inte om det beror på hunger eller vad det kan bero på, men jag mår illa nästan vareviga kväll och jag är trött på det. Eller så kanske min mage inte tycker om allt kaffe som jag hinkar i mig. Nå väl. Nu ska jag kanske ta mig en torr knäckemacka och hoppas att jag orkar åka till stan för att handla i morgon.

2 thoughts on “Hål i mitt bröst

  1. Gång på gång läste jag “håll i mitt bröst” och det hela fick ju en helt annan innebörd då. Fattade liksom inte. Dags att gå och lägga sig kanske… Hoppas det svänger åt rätt håll snart igen. Kram…

    • Jag hoppas också det svänger åt rätt håll, för både mig och Jonas. Detta är inte kul längre. Kram…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *