Hålet i mitt hjärta

Posted: 25th augusti 2012 by Miss Manic in alkohol, medberoende

Räddningen kommer. Vi kommer ur detta tillsammans. Så blir det… Ensam är inte stark, men tillsammans går det bättre när motvinden blåser starkt. Min älskade gick ut i skogen med Dipp, hon fick springa lite och han satt och skämdes, men nu är de åter hemma och vi ska vila en stund. Vi både har sovit dåligt i natt.

Men i morgon är vi åter redo för livet. Då vankas det besök. Annkie skulle kommit som idag, men hon ändrade tiden till i morgon, vilket nog var bra.. Men nu känns allt lite bättre. Jag har gråtit som ett barn, jag som aldrig gråter. Men när kent sjöng låten “hålet i mitt hjärta” så brast det för mig. Tårarna ville aldrig ta slut.

Men det var skönt att gråta, låta salta tårar rinna längs kinden. Jag blev liksom lättare till sinnet, men jag är fortfarande ledsen. Dagens känsla har varit;  förtvivlan. hjälplöshet. ledsamhet. Men det ska bli bra. Tillslut. Vi älskar varandra och jag ska stötta honom och puscha på honom. Han måste få hjälp, så jag hoppas han är redo att ta emot den.

Men, nu ska jag krypa ner i sängen en timme, sen är det dags att laga mat…