Happy rainday

Idag är det höstmarknad och vädret kan omöjligt bli mer passande. Hade jag haft några snygga gummistövlar så hade de åkt på idag. Men det får bli bootsen och paraply! För till stan ska vi en snabbis och sen till Jonas mamma, alltid trevligt att få lite sällskap. Det enda jag ska köpa på marknaden är en Guligannyckelring om de finns kvar.

Annars, en bra dag och jag ska snart ta mitt jobb och gå ut med en regnskygg hund, så det får bli jacka på damen och galonjackan för mig. Där är det svåra med detta väder samtidigt som man lider av klädbrist… Mina tjockare jeans är jättetighta, på gränsen till för små och de andra jeansen är extremt tunna.. Men det får bli som det blir.

Till stan ska jag ha min underbara kjol som jag fick av Ninja och min minst lika underbara kappa. Till fötterna vet jag inte än. Det blir nog de nya med fuskpäls på skaftet. och min gröna stickade polotröja. Men någon färgklick vore inte fel, men jag vet inte vad det skulle få vara.. Men det löser sig nog.

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen gå ut med damen som ligger och sover i min säng. Hon hatar tidiga promenader och hon hatar regn. Så hon kommer att hata dagen… haha…

4 thoughts on “Happy rainday

  1. är det pennkjolen? har en till i en annan färg. köpte dem från en tjej på helgon.se
    hähä vi kan gå i likadana kjolar i varsin del av landet 😉

  2. Jag hade kjol på mig i går när jag var ute och åt med en kompis, det var kors i taket för mig. Jag är inte så tjejig av mig antar jag.
    Jag är väldigt glad att jag tog mig råd att köpa nya gummistövlar förra månaden, det har ju verkligen behövts med det här jäkla vädret. Du förresten, vad har du för storlek i skor? Jag har två par 38:or (gummistövlar) här som jag inte använder nu när jag har mina nya. Kram!

    • Jag har heller inte varit sån som går i kjol, men nu älskar jag det 🙂 Vad gäller fötter så har jag strl 42, så det är kört, men tack för att du tänkte på mih. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *