Harry Potter

Jag har hamnat i en Harry Potter-feber, jag bara måste få läsa.. Så i morgon ska jag till biblioteket och hoppas det lokala biblioteket har dom, vilket jag tror de har. Det är så här varje höst, då händer detta.

När jag läste första boken så satt jag på tåget från Blekinge och hem till Gnesta där jag då bodde och jag såg märkliga saker på perronger vi stannade vid. Jag levde mig in i boken på ett sätt som jag aldrig tidigare gjort. 

Jag är ingen som gärna läser, men Harry Potter fängslar mig, jag är ju heller ingen hejare på engelska, men sista boken orkade jag inte vänta på så den läste jag på engelska. Jag förstod det mesta faktiskt. 

Men jag tror att alla böcker kommer upplevas annorlunda nu när man sett filmerna, sen om det blir positivt eller negativt återstår att se. Så är det, denna regniga höstdag.

Just nu sitter jag och pratar med Malin och Jackie på msn, har tagit fram falukorv till kvällens middag som troligen blir stroganoff. Det är typ det enda jag äter som innehåller falukorv. Korv är inte min favorit direkt.

Men men, nu ska jag kolla vilka HP-böcker som finns här, jag kommer bara behöva låna de första, men jag kommer vilja köpa de så man har alla hemma. Jag hade filmerna och böckerna, men de blev kvar hos mitt ex, som hade köpt böckerna själv men jag hade gärna tagit filmerna då hon har nu böckerna på svenska och engelska plus alla filmerna.

Men, det är inte alltid man får som man vill…. Men, nu är det dags att avsluta detta. Hjärnan är tom. Känslorna för allt känns långt borta.

One thought on “Harry Potter

  1. När jag jobbade som lärare 2000 och 2001 läste i princip alla mina elever (som läste alls) de HP-böcker som kommit ut då, vi pratade om dem mycket och de berättade allt för mig. Jag har alltid TÄNKT läsa dem själv men det har aldrig blivit av liksom. Jag älskar filmerna däremot. Ha så trevligt med läsningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *