Hemma efter en vilsen tur

Efter en missad avfart till Skene så kom vi tillslut rätt och hjärta och lungor är nu röntgade. Jag får veta om en vecka om hur det såg ut.. Så en vecka av ovisshet. Men, hoppas det “bara” är en medicinjustering som behövs. 

Läkaren trodde ju att det kunde vara Abilify som ligger bakom det hela. Men vi får se… Nu är vi åter hemma och det känns skönt.. Nu är det helg och vi har i läxa att göra en sak varje dag som får oss att må bra. Så, jag ska träna, hälsa på svärmor och sen typ…? Se någon film. Vi har fått “Trassel” av en på DBT:n så den kanske vi ser.

Annars vet jag inte vad som man kan göra. Det står visserligen förslag i DBT-boken, så jag får se om jag hittar något där. Ge mig ut i skogen med kameran skulle man också kunna göra. Gå en tidig morgon när det fortfarande är frost så man kan få lite fina bilder.

Men, nu ska jag skriva lite olika saker på ett schema om olika träningsaktiviteter man kan ägna sig åt. Se om man hittar något kul som man kommer hålla fast vid.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *