Hoppsan…

Igår så kände jag ett sug efter att få sova ordentligt, så ihop med mina nattmediciner så tog jag även Xanor, och sova gjorde jag. Vaknade 08:50 och tyckte det var konstigt att personalen inte hade varit här för att påminna mig om mina mediciner. Men 09:10 ringde det på dörren och där stod två ut personalen men en nyckel och redo att gå in.

De hade varit här vid 8 och ringt på 3 gånger och ringt mobilen 4 gånger (den var dock på ljudlöst). Så när de inte fick tag på mig så skulle de gå in.. Jag sa dock inget om den lilla Xanoren som slank ner igår, men jag ska inte göra om det. Men jag kommer ändå behålla dom. Ifall de behövs.

Sen har jag städdag på torsdagar men lusten och motivationen låg på minus på kontot om man säger så, men jag lyckades att komma igång, så nu har jag dammsugit, torkat golv och bäddat rent. Så tänkte jag ta en dusch när Olle varit här med min medicin vid 20.

Sen blir det en tidig kväll för jag tänkte gå upp tidigt i morgon och gå till Flamman och då ta med mina mandalaböcker och sitta där och måla lite. Tänkte även äta frukost där.

Nu är klockan 19:03 och jag lyssnar på kent och har en massa ljus tända, varav några med doft av lavendel. Hoppas att det kommer att dofta gott sen. Jag är så van vid att det luktar avlopp, men när personalen var här innan så sa hon att det är från röret där man kopplar in slangen från tvättmaskinen, så jag satte plastfolie över och jag tror det har funkat, för när jag kom in förut så luktade det inget konstigt.

Så hoppas att det hjälper, för det är inte så kul att ta hit folk liksom. En i personalen påstår att det luktar från kattlådan, men den gör jag ren morgon och kväll – samt att det bara är han som säger det. Så jag tror att det bara är avlopp. Hade det varit kattlådan så skulle ju jag ha känt det när jag varit ute i flera timmar och sen kommer in.

Ska nog bjuda hit mamma ikväll så vi kan titta på “bytt är bytt” tillsammans. Hennes tv vill inte funka efter att hon bytte leverantör. Både tv och internet strular och det är hur många som helst som försökt hjälpa henne men utan resultat. Jag skulle bli vansinnig att inte ha något av det.

Som mamma säger, det är inte ens kul att sticka om inte tv:n är på, hon slötittar ju samtidigt som hon stickar så jag förstår henne.

Nu ska jag ta en cigg och sen kolla in lite nyheter. Se om det hänt något kul i världen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *