Hur finner man orken?

Jag har varit glad – på ett konstigt sätt att Bror mest har varit passiv under en längre tid, det har gett mig det som rör hem och djur. Jag har då röjt runt för att slippa känna. Hade han hjälpt till mer så hade jag haft mindre att göra.

Men nu, jag vet verkligen inte vad jag ska göra mer nu.. Vågar inte känna efter, rädd för det som skulle komma – ni vet, kraschen. Den lilla kom igår, jag rusade in i sovrummet och bara grät, grät över livet, över känslan av att inte orka mer, det där livslusten är som bortblåst. Jag orkar verkligen inte mer. Jag gör inte det.

Men jag vill ändå inte dö, jag har för många runt mig som konstigt nog vill ha mig kvar. Så det känns mest som att jag stannar för andras skull. Men nej, jag tänker inte avsluta allt, det finns för många som jag inte vill förlora.

Men jag? Mitt liv. Nej. Jag är rädd, vågar inte slappna av och eftersom det nu inte finns mer att göra så åker jag till svärmor i morgon. Då kan jag heller inte känna. På tisdag är det DBT och då blir det alltid jobbigt.

På onsdag ska jag träffa “Fia” och även då kommer jag inte ha tid att känna. Men på torsdag då? Vad ska jag göra på torsdag? Skogen kanske. Kanske även skog på tisdag efter DBT:n.

Vi får se. Men nu. Söndag, andra advent och ute har det spöregnat hela dagen. Jag har pyntat inför jul, tidigt kanske men jag var tvungen. FAN!! Jag blir bara så trött.. trött på allt och den enda jag egentligen orkar träffa är Bror.

citat_146146377_175135425_175465594_50f4713f9606ee6729003943

Vill träffa andra men jag orkar inte. Jag känner mig bara så tråkig. Så tråkig!

2 thoughts on “Hur finner man orken?

  1. Om du känner att du inte orkar ses så får du säga till, det har jag full förståelse för. Men hade varit såå kul! Kram <3

    • Jag vet att du skulle förstå, det är en sak som gör att gör att jag känner mig trygg – du kan ju ha samma problem, och då blir allt mycket lättare, men jag ska göra allt jag kan för det vore så himla kul att ses. Jag är ju aldrig social för rädslan finns där, men med dig är det annorlunda, så jag säger – vi ses på onsdag 🙂

      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *