I am not alone

Har varit till apoteket nu, Hämtat Sobril och Imovane. Lyrican fick jag inte hämta förrän i morgon, men jag klarar mig till onsdag så det är lugnt. Just nu river det i mig, pulsen skenar och jag mår allmänt krasst. Det har varit bra länge, men nu börjas det om igen, men jag hoppas att det bara är rent tillfälligt.

Jag ska strax ta en Sobril, känner att theralenet inte hjälper och promenaden hjälpte bara tillfälligt. Så, nu får det bli en stund under kedjetäcket och en Sobril i magen. Alternativt bara en Sobril. Jag är rädd att det ska eskalera så fort som sist. Men nu är jag inte ensam hemma och det känns tryggt. Jag hatar att vara ensam. Då river ångestens klor ännu värre. 

2 thoughts on “I am not alone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *