I Borås tidning

Klicka på bilden för att läsa artikeln

Klicka på bilden för att läsa artikeln

Den dagen som jag blev riktigt förbannad på hur folk reagerar, eller väljer att Inte reagerar. Visst att en del som passerade hade bråttom men jag tror inte att alla hade det, särskilt inte de som hade tid att stanna, peka och prata tyst.

Varför vågar folk inte gå fram?? Nästa gång kan det vara de som hamnar i en liknande situation och ingen stannar. Ha bråttom, men ringa efter ambulans tar inte lång tid

8 thoughts on “I Borås tidning

 1. Jag har ju inte läst artikeln, men jag läste ditt blogg inlägg om det.

  Tycker det är bra när det finns människor som fortfarande visar omtanke mot andra.

  • Jag kan inte heller förstå – vad skulle de tänka om det var de själva som var dålig och att ingen tittade efter och såg till att de fick hjälp…

 2. Fint (men självklart) gjort av Er! Klart man reagerar när någon verkar sjuk, allt annat är ju just “sjukt”. Härligt att Ni blev uppmärksammade i tidningen, kan ju ge en o annan en tankeställare. Hur har det gått med svärmors “städning”?

  • Tycker också att det är en självklarhet att vara en medmänniska..
   Gällande “städningen” så har chefen ringt min man och var väl inte för glad över att vi gick ut med det på facebook och media… Men ja – de lyssnade ju inte då jag sa till om det så vi fann inget annat alternativ.
   Vad som händer vet jag inte, men vi kommer hålla stenkoll i fortsättningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *