Ibland händer det…

Posted: 15th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Ibland är det kul att få post

Dagen började oroligt, efter en väldigt dålig sömn, mardrömmar och tidigt uppvaknande då jag trodde klockan var 10, gick upp och fixade kaffe och väckte Jonas… Klockan var då 7:30

Har sen tagit det lugnt, varit ute med Dipp i en solig skog vilket var underbart. Det var en frid som bäddade in mig då vi var där. Dipp passade på att bada lite så när vi kom hem var det 2 skitiga damer som fick duscha.

Nu är vi båda rena och snart har vi en ren säng också vilket känns bra. Ska försöka få tummen ur snart och slänga på sängkläderna.. Det ska bli skönt, inget är så gott som att krypa ner i en renbäddad säng efter en lång dag.

Idag skulle jag egentligen på möte hos mitt personliga ombud, men det blev ombok skulle ju få en tid ändrat till vecka 35, men det gör ingenting då jag egentligen inte har något att prata om nu, vi ska iofs ta tag i min försäkring och sen prata om sjukersättningen. Men då jag inte fått tid till läkaren än och fått mitt läkarutlåtande så kan vi inget göra.

Men jag ska kontakta solhem och fråga när det är tänkt att jag ska få träffa någon. Jag skulle ju få träffa någon i slutet på augusti men inte fått någon kallelse än, så jag ska gå in på mina vårdkontakter och fixa det där.