Idag blir det lyx

Posted: 24th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Just nu sitter jag med ansiktsmask som jag fick av finaste Jackie -och efter det tänkte jag ta ett fotbad och avsluta med att ta hand om händerna. Sitta med händerna i fotsalt och sen skrubba lite försiktigt och smörja med mjukgörande. Jag är så torr om både händer och fötter så det behövs ibland.

Idag ska jag till Helena och fixa naglarna igen, jag la ju ner det men det är det enda lyxiga jag gör så det får vara så. Ska bara göra vanlig frans denna gång och sätta 3 stenar. Ska ta en före- och efterbild till bloggen i eftermiddag. 

Ska ta hand om mig själv nu fram till det är dags att åka till stan. Ska fixa naglarna kl 13 så jag är nog hemma runt 17-18-tiden

Men, nu ska jag fixa resten 🙂

  1. ninja skriver:

    high five för jackieansiktsmask och att fixa naglar!
    <3