I´m falling

Var är jag? Vem är jag? Bakom allt detta, bakom skalet. Var är jag på väg? När finner jag ro i min själ? Jag faller. Fortare och fortare. Vill bara gråta, men tårarna bränner bara men kommer inte ut.

tumblr_lg2wwuoq3a1qb67sbo1_500

Blockering. Allt liksom sitter fast. Jag vet bara 2 saker jag vill göra. Jag vet, ingen av dom är bra. Båda räknas till destruktivt beteende. Jag vet att jag kan, här och nu men jag måste hålla mig – hålla ihop. Klara mig.

Men det är så svårt, så svårt. Vem bär mig, vem – när jag inte klarar att släppa in någon. Jag funderar fanimej på att fortsätta rensa människor som sänker mig. Jag har brutit med en särskild person. Vi hade fin kontakt, men nu. Spelar ingen roll längre, allt är ändå bara fel. Jag kan aldrig få prata om mig längre, inte ens om positiva saker. Inte längre.

Men jag saknar hen. Som allt var från början. Då. Men jag kan inte vrida tiden tillbaka. Men det går inte. Just nu måste jag fokusera på mig. Jag fortsätter att falla och jag orkar inte med andras problem också.

Jag önskar verkligen att jag kunde, men det går inte. Tyvärr. Men ni finns i mina tankar. Men just nu måste jag få vara. Bara försöka läka.

Vet bara inte hur. Det är bara mörker. Mörker och tårar blandat med drömmar om det röda livet. Den falska tryggheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *