Inget gjort denna gråa kväll

Ute är det svart och tryckande. Inne är det grått och tryckande, kvävande. Jag får inget gjort utan pendlar mellan att sitta vid datorn eller att stå som ett fån och bara glo ut i inget. Ångesten pendlar, men jag är trött på pendlande så jag har just tagit dagens andra sobril. Den förra sobrilen, som jag tog för att ta mig till terapin har inte hjälpt än, så nu gav jag upp.

Jag vill inte behöva ta benso, men jag vill inte behöva må så här heller. Så jag tar de vita, sväljer och ser glad ut. Sen blir det en tidig kväll, jag ska strax borsta tänderna och krypa ner under mitt kedjetäcke. men jag behöver en imovane känns det som, men de är slut. Sen var jag in på mina sidor på apoteket och min läkare har skrivit ut 28 st omeprazol och jag tar 2/dag och en sån förp kostar 105:-

Hade hon istället skrivit ut 100 st så hade de gått under högkostnadsskyddet. Ergenylen går inte heller under högkostnadsskyddet, så snart kommer man må dåligt för att man inte har råd att hämta ut mediciner. Men, de är inte så dyra… Värre vore det om det gällde lyrican eller abilify, den sistnamnda kostar 2503:- för en ask.

Dessa mediciner, jag blir så trött. Jag vill helst klara mig utan allt vad medicin heter, men det går inte. Tyvärr. men jag har pratat med läkaren om att få apodos så snart slipper jag sitta och dela dosett, hålla koll på mediciner som är slut, recept som ska förnyas osv.

Så snart sköts sånt automatiskt, jag behöver bara komma ihåg när jag behöver hämta ut. Det enda som inte ligger i dospåsar är imovane och sobrilen för de är mer behovsmediciner.

Melankolisk. Det är mitt mood just nu. Allt känns motigt, så nu blir det kaffe och cigarett sen sängen. Jag hoppas på att sova ytterliggare en natt, det är liksom behagligt. 

Så nu ska ni slippa mer uppdateringar från mig ikväll. Som ni kanske märker så skriver jag mer när jag mår dåligt, men så är ju bloggen min ventil. Det är ju det den är till för. Men. Godnatt från ångestens förlovade land

4 thoughts on “Inget gjort denna gråa kväll

 1. Hoppas du fick sova i natt. Jag har snurrat hela natten och kanske sovit 3 timmar sammanlagt. Är helt slut nu men tänker vara vaken hela dagen så jag kanske sover i natt.

  Kram

  • YES!! Jag fick sova i natt också, helt underbart!! Hoppas du får sova i natt som kommer och att din dag blir bra

   Kramar

 2. Det finns parallellimport av Abilify nu så den finns som 90% billigare!!! Jag blev mycket glatt överraskad sist. Nu har jag visserligen kommit upp i frikort men ändå.
  Ring din läkare och be om ett 100-förpackning Omeprazol och säg det med högkostnadsskyddet, det borde h*n förstå, det ska väl inte vara så jävla mycket att bråka om. Det är ju inte som att man kan överdosera den. Ibland undrar man hur de tänker, om de tänker alls. Kram på dig, jag sover också bra nu på Cymbalta och Imovane.

  • Jag ska be om 100-pack nästa gång, för som du säger – det är ju inte direkt så att man överdoserar omeprazol. Jag har för övrigt sovit gott utan Imovane, har tagit propavan och theralen
   Ska fråga om den billiga abilify, jag är uppe i rikort, men det går ut snart och soc betalar medicin, men då måste jag först betala själv och sen lämna in kvittot till soc, sen dröjer det invan jag får tillbaka pengarna jag lagt ut. Helt sjukt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *