Inställda planer

14:20 går bussen till stan, om drygt en timme, men jag har haft sån ångest sen jag vaknade och har fortfarande så jag känner bara att jag inte fixar att åka, trots att jag skulle behöva, känns som att jag knappt vågar lämna lägenheten.. Det är så mycket tankar i mig nu..

stock-footage-young-woman-grabbing-his-face-acting-worried

Jag vill göra något som distraherar mig, men jag kommer inte på vad. Hade vi haft målartvätt hemma så hade jag målat locket till kökssoffan. Just nu ser den bara tråkig ut. Färg har vi hemma, vi har dock ingen målartvätt, men jag är osäker på om det är ett krav eller om man kan tvätta med något annat.

Skulle även kunna sätta in bilderna från bröllopet i ett fint album som vi fick av Emma. Men vi har inget lim hemma och ingen tejp heller. Sån dubbelhäftande tejp hade varit bra! Men men.. Nu, jag vet inte. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Skulle behöva medicinen men klarar det inte. Inte nu. Så jag får hämta dom i morgon när vi ändå ska till min svärmor. Nå väl. Jag får klara mig, frågan är bara hur. Nu finns det säkert någon som tycker att jag får skylla mig själv ikväll när/om jag mår riktigt dåligt. Men det känns som att jag inte har andra alternativ nu.

Att åka in är något som skrämmer mig nu, skulle inte göra något rätt, skulle glömma påsen med mediciner någonstans.. Typ.. Nu, svårt att skriva, det är som om världen snurrar fort men tiden går extremt långsamt, jag blir nästan yr av det.

Sen känns det som att jag har någon klump i halsen. Riktigt obehagligt, så det ska jag skölja ner med en massa vatten.. Sen måste jag även önska er alla en glad påsk!

One thought on “Inställda planer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *