Inte så tomt längre

Jag har ju visat bilder på min lägenhet och då syntes det ju att det var väldigt tomt bakom soffan. Men igår strax efter 12 ringde det på dörren och där stod en man med ett Stort paket till mig, eller till Pepsi.

Så packa upp allt och fundera lite sen så var det dags att börja bygga. Här är resultatet.. Jag är nöjd

Sen ledbanan som ligger bredvid fick man på köpet. Bollen ska blinka, men denna gör inte det så jag ska maila till Zooplus och se om man kan få en ny boll.

Pepsi var på ställningen lite, men sen hoppade hon ner i kartongen istället, så där typiskt katter. Men hon hittade en favoritplats och det är ”vaggan” högst upp, men sen hittade hon till kojan och låg där mycket på kvällen.

Jag trodde att jag skulle få sova ensam på natten, men när jag började släcka ner och stänga av radion så hoppade hon ur kojan, strök sig runt mina ben och hoppade sen upp i sängen.

Men jag är nöjd, nu har hon äntligen ett klösträd och jag har fått en massa skräp att ta reda på. Så idag blir det en tur till soprummet och samtidigt boka tid till tvättstugan.

Det var det.. Ville bara visa

2 thoughts on “Inte så tomt längre

 1. meow :3 vilken katttron!!!
  härligt att hon gillade den och att hon kröp ned med dig till natten <3

  ser ut som en stor och ljus lya du har! trivs du?

  kramar

  • Ja, hon verkar gilla den, men ska man klösa klor så är soffan bäst :p
   Lyan är på 56 kvm så inte jättestor, men lagom.. Jag älskar den. Synd bara att jag inte kan bo här för evigt, det är 4 år först sen gör de en ny utredning för att se om jag behöver denna hjälp då med. Men ja, jag trivs 🙂

   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *