Jag hatar dig ditt as

Allt – Allt är för mycket. Jag orkar inte. Hur länge ska man kämpa utan att märka någon förbättring? jag ger upp, Jag orkar inte kämpa mot mina egna demoner längre, det spelar liksom inte någon roll, det skiter sig ändå. Jag har sjukt svårt för allt som rör att inte vara rädd. Jag går hela tiden och väntar på kniven i ryggen..

Jag vill kunna känna mig trygg med människor, jag vill våga. Men jag gör inte det. Jag är rädd för att släppa in folk för nära. Bror kämpar som FAN varje dag, men ja… Det är ändå lika svårt. Han har inte gett upp än dock. Hoppas han inte gör det, men jag har här och nu bestämt mig, ingen – möjligen en riktigt bra terapeut kan få höra om hur mina demoner bor i mig.

bxsybrukcjlo94ie3n5ja896x.420x294x1

Jag skrev ett detaljerat brev till Bror och terapeuten om allt han gjorde och jag ångrar det som fan, det har dragit ner mig ännu mer, alla minnen. Inte kan jag ta tillbaka det heller. Gjort är gjort, men jag ångrar mig

Helst vill jag bara trampa ner skiten och förtränga igen. Det man inte tänker på har aldrig hänt. Jävla, förbannade Micke!! JAG HATAR DIG, Du har sabbat mer än du någonsin kan fatta! FAN vad jag hatar dig, hat, hat, hat!!! 

Men det jag hatar mest är att du sätter Bror i kläm. DU sabbar allt. 

6 thoughts on “Jag hatar dig ditt as

 1. Hoppas att du kan få hjälp att bearbeta vad det nu är den här hemska människan har utsatt dig för. Han förtjänar inte ditt lidande och du förtjänar att få gå vidare och kunna släppa in din kära make helt och hållet.
  Jag skickar lite mental pepp och styrka åt ditt håll, ge inte upp. En dag i taget! Kram

  • Tack! Den delen med Micke är hemsk, jag skrev ett brev till både min man och terapeut där jag skrev detaljerat om allt och jag ångrar det för efter det så blev allt 10 gånger värre.
   Så tack för pepp och styrka!

   Kram

 2. Jag vet ju inte vad som hänt, men jag vet hur det är att ha spår efter tidigare händelser, men jag också att det inte är bra att förtränga saker och hålla allt inom sig. Hoppas det snart känns bättre, även om det känns jobbigt nu att du har öppnat dig.

  Har du slutat läsa i min blogg?

  • Egentligen har det nog varit bra att öppnat sig gällande honom och övergreppen.. Det är just det som det handlar om.. Men jag hoppas att det blir bättre.

   Jag har inte slutat läsa din blogg, är dock dålig på att kommentera men jag lovar att bli bättre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *