Jobbig dag

Att bloggar har helt klart sina nackdelar, vissa kommentarer man får tex. 

“Gör som vi andra, sluta gnälla o tycka synd om dig själv samt skylla på allt möjligt. Och skaffa ett jobb, då har du råd med saker. Det funkar för mig och 99.9 % av alla andra. DU är bara lat o bekväm och saknar vilja att jobba.” Sagt av Ola


Hur som.. Dagen har varit riktigt tuff, att gå på DBT är FAN så mycket jobbigare än att jobba! Det ska världen veta. Men, dagens tuffa började med att jag lämnade brevet till min kontaktperson och det togs upp på personalmötet i morse.

Så när vi slutade för dagen så var min VOBS där och jag fick veta att jag står som Prio 2 att få börja med standard DBT (Prio 1 är inläggning), jag står i kö för en ADHD-utredning och om jag inte kan börja DBT:n nu under hösten så kommer jag få gå generaliseringsgrupp, vilket är att jag kommer få gå kvar och öva på färdigheter så jag inte blir lämnad vind för våg.

När jag väl fått gå hem sen så mötte jag Jonas och vi åkte gemensamt hem och nu är han på väg till föreningsmöte med föreningen balans. Jag skulle egentligen vara med, men jag orkade helt enkelt inte.

Så nu sitter jag här, ska snart gå ut med Dippan. Sen blir det dammsuga och tömma diskmaskinen och lite småplock.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *