Just nu skulle jag…

…döda för lite mat. Jag är sjukt hungrig, så det får bli 2 bananer när jag kommer till stan. Annars kommer jag inte fixa att handla mat, då kommer det bara bli massa godis. Apropå godis, igår var jag sjukt nära att köpa en Tiptop, men jag lät bli. För mycket socker och för mycket onyttigt. Istället köpte jag bara en liten plopp.

Så det tar sig. Jag ska ju försöka dra ner på sånt. På helgerna kommer jag få unna mig lite extra god mat och någon godsak, men inte på vardagar. Då är det strikt som gäller. Jag struntar i vad folk runt mig säger, jag ska gå ner i vikt. Inte ohälsosamt mycket, men lagom. Jag ska ner till ett normalt bmi. Ja, jag har kraftig benstomme mamma, men jag trivs inte med hur jag ser ut. Så en liten ändring ska det bli.

Men som sagt, jag ska se hälsosam ut, inte som nu. Jag vill inte ha några “love handles”, jag vill kunna ha jeans utan att det bullar över. Så är det. Sen är jag på väg redan, jag har fått mindre mage och det känns bra!!

Men men. Jag vill ha mat nu. Får ta en torr knäckemacka utan smör. Smakar ren havre typ. Men vad gör det. Bättre än inget. Så, nu ska jag äta den biten som finns kvar, sen åker jag till stan om typ 20 minuter.

One thought on “Just nu skulle jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *