Kaffe & Mötley Crüe är morgonens grej

Sitter med min 3:e kopp kaffe och lyssnar på Mötley Crüe. Det är riktigt nice!! Jag vaknade ju vid 6 och var pigg, men vid 7:30 kom en enorm trötthet så jag la mig och sov 30 minuter till, väckte Jonas utan resultat men jag ska strax väcka honom igen. Vi åker ju 9:6 så han får ta till att vakna snart.

Hen får gå ut med Dipp har jag brstämt 😉 Sen åker vi till sjukhuset innan det är dags att dra till gymmet och köra skiten ur oss! Jag kommer köra mycket med lösa vikter, typ kettlebells och hantlar. Och triceps dips så klart! Funderar på att lägga på någon vikt på benen så det blir ännu tyngre, sen måste jag öva mer på armhävningar. Det är min plan.

Sen självklart maskiner, kanske inte alla, jag får se. Det beror på hur många som ät i PT-rummet så jag vet om jag får träna i fred. Men men.. Nu ska jag väcka Jonas igen, se om det går bättre denna gång, han hade sovit illa i natt så vi får se hur det går. Han brukar bli lite fräsig när han är trött och man försöker väcka honom så jag kommer vara ytterst försiktig.

Men, nu smiter jag igen för denna gång! Så, hej svejs!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *