Kärlek och tacksamhet

Posted: 22nd augusti 2012 by Miss Manic in känslor, kärlek

Jag har verkligen mått piss de senaste veckorna, men jag vill ändå skriva ut något positivt i allt elände. Det goda och ljusa heter Jonas. Den kärlek och tacksamhet jag känner är något  utöver det vanliga. Jag är så tacksam att jag funnit min puzzelbit i livet.

Han finns där för mig, i vått och torrt, medgång och motgång och hjälper mig upp när jag faller. Han torkar mina tårar och stryker mitt hår och viskar lugnande ord i mitt öra.

Han är även rolig, han finner alla möjliga konstiga ord och får mig ofta att skratta hjärtligt. Han är helt enkelt en som är väldigt bra för mig. Han kan mycket, berättar saker som jag aldrig skulle läsa mig till, saker om min nya stad, både historia och nya saker, sånt som är kul att veta. 

Så, jag kan bara säga att “He who holds the key, can open my heart” och det är Han som har nyckeln. <3